30. elokuuta 2014

Pääasia, että sinulla työt jatkuvat

Noniin, taas ovat yhdet YT:t omalta osalta takana. Sen sijaan moni pitkäaikainen työkaveri on vielä odottavalla kannalla. Ei tässä vielä oikein pysty riemuitsemaan oman työpaikan säilymisestä. Toki olo on siinä mielessä huojentunut, että tietää, mikä oma työnkuva jatkossa on ja että palkka edelleen juoksee. Joillekin ihmisille olen jo kertonut, missä mennään ja kommentit ovat välillä hyvin... hämmentäviä.

Minua kehotetaan iloitsemaan siitä, että oma työpaikka säilyy, koska se on pääasia. Vaikka ns. kovalla alalla työskentelenkin, niin en minä ole noin tunteeton! Tähän blogiin oli joku tullut hakusanoilla "työkaverin ilme". Olen menneellä viikolla nähnyt sellaisia ilmeitä, etten niitä ihan heti unohda. Kaipa tämäkin on niitä asioita, joita ei voi ilman omakohtaista kokemusta ymmärtää.

Sitä paitsi... tuskin tämä tälläkään kertaa tähän jää. Edellisestä kerrasta on kolmisen vuotta: ne taas alkoivat hyvin pian sen jälkeen, kun edelliset oli saatu päätökseen. "Ammatinvalintakysymys, siinä missä palkkatasokin", sanoin tässä yhtenä iltapäivänä päiväkodilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti